marți, 31 martie 2009

Conspiratia mondiala

In contextul crizei de toate felurile, care a cuprins viata noastra ordinara, apare din nou in atentia oamenilor vigilenti pericolul iudeo-mason, o angoasa ce ne face sa ne indoim de buna credinta a oricarei intreprinderi, oricat de banala ar fi ea. Unii spun ca tavalugul crizei mondiale ar fi o lucrare faurita de secole, dar ce spun eu secole, milenii. Evreii, mana in mana cu masonii, vor sa stapaneasca lumea, astfel ca fac planuri oculte, care transcend perioadele istorice, finalizandu-se in cadrul „noii ordini mondiale”.
Dar dupa cum arata sondajul de saptamana trecuta, nu masonii sunt de vina, ci inginerii. Data fiind calitatea oamenilor ce au raspuns la sondaj, printre care se numara sotii, analisti, bloggeri de succes, oameni din domeniul financiar bancar, un bucatar amator, mase mari de pensionari isteti, un crescator de sinsile linistite si chiar un filosof priapic, am decis sa refutam iremediabil, ca apoi sa irefutam remediabil, toata teoria conspiratiei. In cercul nostru de elite relaxate mintal, oameni care se pricep la orice, chiar si la oina, au mai fost dezbatute si alte ipoteze, cum ar fi teoria „regizorului universal”, care il aduce in prin plan pe marele Sergiu Nicolaescu, impreuna cu cascadorii sai, sau teoria „micii transhumante, marii conspiratii”, care ia in discutie influenta machedonilor, urmasii lui Alexandru Macedon, reincarnat ulterior in Alexandru Jula, de la Galati. Dezbaterile au avut loc intr-o capela de pe domeniul Carcaliu, apartinand unui urmas al nobilului crestin Terente. Dupa ce s-a consumat o tona de produse culturale, atat imbuteliate, cat si vrac, la bidon de 2 deca, s-a ajuns la concluzia conform careia alta ghilda stelara, reprezentativa pentru societatea romaneasca de pana in 1989, este in spatele crizei generale in care ne aflam: inginerii diplomati, in frunte cu liderul lor de opinie, misteriosul CTP. Nu a fost unanimitate, crescatorul de sinsile linistite fiind ferm convins ca regizorul Sergiu ar fi de vina. Asteptam ca viata sa ne confirme sau nu conceptia noastra, a ganditorilor de la Carcaliu, judetul Tulcea.

18 comentarii:

Pescarusu spunea...

eu stiu ca evreii si masonii "ii au la mana" pe Nostrdamus si pe Maiasi.

Pescarusu spunea...

sustin tinerele talente!
http://www.myspace.com/brumconspiracy

TreiBadica spunea...

la bidon de 2 deca sa fie! se comanda si pentru acasa? la sondaj, nu au iesit cumva machedonii? ca nu mai tin minte. s-a discutat cumva si ipoteza machedonilor veniti din spatiu? pe camile uriase, intergalactice?

TreiBadica spunea...

am votat mircea badea

alegator spunea...

cand mergem la carcaliu?

Maimuta Bou spunea...

se stie ca au venit din spatiu, dar mai ales din timp. sunt fiinte superioare, intangibile, care nu se implica in viata noastra triviala, pentru ei valorile materiale nereprezentand nimic.
in carcaliu nu se intra decat daca esti initiat. numai maestri de clasa 2 deca +, loja din dreapta scenei, pot patrunde pe domeniul nobilului crestin

Pescarusu spunea...

Lume, lume ce de lume pe acilea!
Bre @Maimuta, a-dă năste vin de pune pă masa, să servim p'ăcilea pă ospecioii ăstia, că tare mi-s dragi si urâsc singuratatea!

Pescarusu spunea...

Offf.......Pune masa - strange masa.Prea multi turisti pe aicea!
@maimutaBOU: mai baga si tu moderare.

Pescarusu spunea...

Si va rog eu lasati-o mai moale si cu votatu!ca si-asa tara asta se duce dracu.Nu vedeti....

Pescarusu spunea...

iata si cine se ascunde inaintea criza :
http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4114293-descopera-teoria-conspiratiei-dalai-lama-un-agent-cia

Maimuta Bou spunea...

bre, asta e un blog pentru elite. normal ca e lume putina. scriu numai pescarusi si alte jivine. nu mai raspandi zvonuri pe aici. dalai lama e machedon de-al nostru

Pescarusu spunea...

Poate inginer!?

Pescarusu spunea...

Personal, de-al nostru.

Pescarusu spunea...

- Maimutza!
- Bou !
- Sedinta!!!!
Fata de ultimul scrutin, am depasit nr de votanti, cu unul.........
- Liniste,liniste!
- Asta nu e tot!
Mai avem 2 zile de vot.
sampanie, artificii.........sarbatorim mai devreme!

nedormitul spunea...

mă simt cam vinovat

nedormitul spunea...

voiam să mai zic ceva: dacă cunoaşteţi mica comunitate din carcaliu, vă rog să îi transmiteţi lauretei sau rudelor în viaţă că o iubesc cu sinceritate nedisimulată, deşi am cam uitat-o. în deltă se face trafic cu redbull monkey?

nedormitul spunea...

postăvaru. întrebaţi de laureta postăvaru. îi ziceţi că nedormitul. ştie dumneaei, probabil şi rudele.

Pescarusu spunea...

Cine e in spatele marii conspiratii mondiale?
Masonii cu Naomi pe o insula pustie.