joi, 21 mai 2009

Groaznic!

Soc! O tragedie s-a intamplat recent in Tulcea. De data asta chiar in oras. Cetatenii orasului de la portile deltei sunt socati. Umbla dezorientati pe strada si mormaie ca niste zombi fara perspectiva. A murit Strasburg, unul din liderii comunitatii rrommillorr de pe acolo. Dar asta a fost doar inceputul. Cadavrul liderului local a fost descoperit de fratele acestuia, care a facut infarct si a cazut si el secerat , la randul lui, chiar peste Strasburg. Peste jumatate de ora a venit varul acestora. Zdrobit de imaginea socanta, a murit pe loc, cazand peste rudele sale. Peste un interval „T” de timp a venit si cumnatul lui Strasburg, care a ingrosat stratul de corpuri suprapuse. Astfel, pana la miezul noptii, se ridicase o piramida de 20 de metri de cadavre minoritare, vasnici luptatori de gherila urbana, un morman de burti imense, inerte. Pana si neonazistii din Tulcea au fost mahniti de aceasta veste. A fost prea de tot, chiar si pentru niste alcoolici semidocti, fani Cioran si Rammstein.

4 comentarii:

Pescarusu spunea...

Cam nasol ce se petrece acolo. Am auzit ca timp de 12 zile nu se mai vinde nici un telemobil "sub coloane", nu se mai schimba nici un dolarel la Europolis, pana si femeile nu mai au voie sa se dezbrace. Nasol! N-as vrea sa fiu in pielea tulcenilor.

sultana spunea...

sint curioasa cum s-au oprit sinuciderile involuntare. a aruncat o tiganca batrina un ban de argint intr-o fintina, sau inca se mai moare pe capete in tulcea?

Pescarusu spunea...

Cat de groaznic o sa fie?

Pescarusu spunea...

Mai baga si tu ceva.