vineri, 15 mai 2009

Ajutati-ne in campania "A fi sau nu fi gay"

Membrii Comitetului Omnipotent si Vigilent de pe domeniul nobilului anonim Onanimus s-au intalnit din nou, pentru a redacta o lista de lucruri gay. Cunoasteti o parte a ei, a fost publicata tot aici, pe blogul de mare sensibilitate emotionala, Maimuta Bou. La intocmirea ei au participat un epidemiolog olog ,o curtezana fara caracter si un inginer diplomat, cu rucsac in spinare. Discutiile au avut loc pe data de 9 mai 2009, in timp ce se ascultau piese compuse de maestra gao-zen, de origine tataro-chinezo-birmanezo-japoneza Koy Chicky Girl, femeie care-si poarta cu mandrie sexualitatea, atat pe a ei, cat pe a noastra.

In atmosfera senzual – clipicioasa s-au adus argumente pro si contra pentru fiecare cuvant in parte. Au fost dezbateri pline de ura cand s-a pus problema bucilor. Curtezana fara caracter a afirmat ca o buca, daca e singura, poate fi gay, dar cand intra in cardasie cu cealalta este vorba de altceva, si anume de heterosexualitate animalica, cu accente maro. Neintelegand ce dracu vrea sa zica curtezana fara caracter, inginerul diplomat cu rucsac in spinare a dat muzica mai incet si a cantat un imn de origine extraterestra. Epidemiologul olog a pus problema culorii negre, dar mai ales a celei maro, si a incidentei acestora asupra tinerei degeneratii de gay emo din Carcaliu. Se pare ca duc la gripa inghinala, la o pandemie interjudeteana de nivel interstelar. Cei trei nu au cazut de acord nici dupa doua zile de discutii, asa ca va rugam sa ne ajutati, stiind ca cititorii nostri sunt mai obsedati decat ai lor. Va multumim anticipat, in numele redactiei.

4 comentarii:

Pescarusu spunea...

Nu ma intereseaza ce-ati vorbit voi la sedinta spontana de cartier, dar eu, am drept de semnatura!

Pescarusu spunea...

Vreau sa va vad agenda gay pe saptamana asta!

pro bono spunea...

inginerii nu-s gay decat dupa ce devin diplomati. pana atunci se cauta, apoi se regasesc intre ei. e bine ca ati avut la dezbatere si o prezenta feminina, a atenuat caracterul gay al dezbaterilor. cand porniti miscarea da un semn

sultana spunea...

miinile bagate in buzunarele de la spate, la blugi...pretty gay. resusciteaza lista !